Crisis en reorganisatie

Een bedrijf kan in zwaar weer terecht komen. Door externe factoren zoals economie en wetgeving. Of door interne bedrijfsperikelen zoals gebrek aan liquiditeit, uitval, ziekte, personeelsproblemen etc. Hoe dan ook: een situatie waarin alle zeilen bijgezet moeten worden. Spin-off Consulting zet graag haar expertise daarvoor in.

Succesvol reorganiseren

Een crisis brengt doorgaans reorganisatie met zich mee. Niet in de laatste plaats omdat de bank om de hoek komt kijken en de geldkraan dreigt dicht te draaien. Een reorganisatie is ingrijpend en heeft grote impact op de mensen en het totale bedrijf. Daarom staat of valt succesvol reorganiseren met een zorgvuldige analyse, een uitgebreid en onderbouwd plan en vooral: logische stappen om de benodigde verandering door te voeren!

Uw bedrijf weer op de rit krijgen

Spin-off Consulting adviseert en helpt concreet bij situaties van reorganisatie en ‘bijzonder beheer’. Door noodzakelijke veranderingen in kaart te brengen, de stappen te formuleren, het sociaal plan mee vorm te geven, grip te krijgen op de financiën en de benodigde procesveranderingen te formuleren. Maar misschien nog wel belangrijker; door samen met u op een integere en verantwoorde manier, uw bedrijf en mensen mee te nemen in de verandering. En op de rit te krijgen voor de toekomst.

Assistentie nodig bij reorganisatie of ‘bijzonder beheer’?

Spannende tijden en grote veranderingen op komst? Ik denk graag met u mee. Bel +31 6 1111 6045 of mail naar info@spinoffconsulting.nl.

Reorganisatie Manager nodig?

Bel  +31 6 1111 6045 of e-mail
info@spinoffconsulting.nl

Bedrijfskundig advies? Neem contact op met Spin-off Consulting

Bedrijfskundig advies

Bedrijfskundig advies? Neem contact op met Spin-off Consulting

Interim Management

Bedrijfskundig advies? Neem contact op met Spin-off Consulting

Keten vraagstukken

Bedrijfskundig advies? Neem contact op met Spin-off Consulting

Crisis & reorganisatie